Danielle Krijtenburg & Joris Kreugel

Beeldvangers
Die bijzondere dag in je leven, die mijlpaal waar je tijden naartoe leefde, dat afscheid. Iedereen kent dagen in zijn leven die hij voor altijd bij zich wil houden. Dingen die zo’n indruk maken dat het voor eeuwig op je netvlies blijft en voelt als de dag van gisteren.

Ze zeggen wel eens ‘Het zichtbare verdwijnt, en het onzichtbare blijft.’ Dat is de essentie van Beeldvangers. Beeldvangers ziet het onzichtbare, legt het vast en vereeuwigt het gevoel.

Daniëlle weet precies wanneer zij de tijd even stil moet zetten. Die ene kus na dat jawoord, of juist het onderonsje dat niemand zag. Joris is van de beweging. Zelf onzichtbaar tussen de gasten ontgaat hem niets. De jarenlange ervaring van Daniëlle en Joris legt geen feiten vast, wel gevoel.

En zo krijgt jouw herinnering het beeld dat het verdient.

Joris
Joris Kreugel is cameraman en verslaggever bij een publieke omroep. Deze combinatie maakt dat hij met zijn beelden het verhaal vertelt.
Daniëlle
Daniëlle Krijtenburg is fotograaf en grafisch ontwerpster. Haar authentieke kijk op de zaak en oog voor detail geven aan haar werk een geheel eigen signatuur.

Over de beeldvangers
Webdesign & development by Henriette Gresnich